dimarts, 13 de desembre del 2016

Fantàstica tarda dels petits a Sa Residència

Ahir els jugadors i jugadores de les escoles de bàsquet del CB s'Olivera van participar a una fantàstica iniciativa a Sa Residència. La Fundació Julián Vilàs, patrocinador dels equips de la categoria Baby (de 7 anys o menors), volia donar als joves jugadors una sudadera per als entrenaments i diades. Per a l'entrega es va aprofitar per a fer un senzill acte amb els majors que viuen a Sa Residència, alguns d'ells familiars d'alguns dels jugadors. Va ser una tarda fantàstica amb moltes rialles i on petits i grans van passar una molt bona i divertida estona. 





 L'ambient creat va ser tant agradable que fins i tot alguns dels majors van dedicar-mos unes improvisades poesies i cançons. Va estar genial!


Volem aprofitar per agrair a les families i jugadors que van poder assistir a l'acte i com no a l'equip de la Fundació i de sa Residència per les seves atencions. Però sens dubte també manifestar un agraïment  molt especials pels majors i majores que ens acolliren a la que es la seva casa amb tanta il·lusió i alegria.  Moltes gràcies.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada